WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 5.00 /5

Acronis True Image 2015 Одлична Копија Систем Комунални Преземете

Acronis True Image 2015 земете копија од вашиот систем, кој е многу убаво програмата. Драјвери, прилагодувањата на мрежата, хард диск, и сите на системот ayarar можете да направите резервна копија. Замислете: имате инсталирано на оперативниот систем на вашиот компјутер, да не ви се идентификуваат возачи, и не можете да инсталирате потребните програми. Acronis True Image 2015 со резерви што го зеде. Неколку недели подоцна систем се урна. Повторно, сите settings и вие нема да треба да го инсталирате системот. Бидејќи 5-10 минути благодарение на оваа програма во вашиот систем со сите прилагодувања, можете да го направите тоа. Исто така, виртуелни дискови olusturabil копија од таму. На тој начин, вируси bulasmasini може да се спречи. Програма или кога системот е вклучен, ако сакате, можете да го користите за опоравување на CD. Потоа направите резервни копии на вашите датотеки со слики, можете да ја разгледате датотека и да ја додадете. Така, на целиот диск повторно, не мора да се врати. Категории: Бекап-софтвер, Безбедност И Антивирус Оперативен Систем WINDOWS.

Acronis True Image 2015 image
Acronis True Image 2015

преземете

  • Лиценца : Пробна Верзија
  • Верзија : 2015 1814623682.56
  • Големина : 1.69 GB
  • Оперативен Систем :
    • WINDOWS
  • Оперативен Систем Верзија : Windows XP/7/8
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-02-13